Foglalás
Bezár

Álomesküvő a Hajós-Bajai borvidék szívében

Csend, nyugalom, békés falusi környezet, hosszan kanyargó pincesorok, családias kiszolgálás, zamatos borok, felejthetetlen nagy nap – ez várja azokat az ifjú párokat, akik Nemesnádudvaron találják meg a tökéletes esküvői helyszínt!

A meghitt, romantikus környezetben fekvő Katarina Birtok és a történelmi pincefaluban található rendezvényház ideális választás lehet ifjú párok számára a nagy nap lebonyolítására. Rendezvényházunkban esküvő esetén kényelmesen 40-45 főt van lehetőségünk elhelyezni, nagyobb létszámú vendégsereg esetén pedig a nemesnádudvari művelődési házban tudjuk lebonyolítani a lakodalmi mulatságot.

A helyben található polgármesteri hivatal és a gyönyörű, római katolikus templom a szertartások méltó helye lehet. A polgári szertartás birtokunk kerthelyiségében vagy rendezvényházunk teraszán is lebonyolítható. A birtok udvara a vendégvárások, ideális színhelye tud lenni. Megújult szobáinkban 29 főre tudunk a távolból érkező vendégeink számára szállást biztosítani. Pótágyak hasznosítása esetén 42 főre bővíthető a kapacitás.

Esküvő ajánlatkérés

Segítséget nyújtunk az esküvő teljes lebonyolításában. Ha zenészre, dekorációra, vőfélyre, vagy éppen fotósra, esküvői videósra lesz szükségük, megoldást tudunk kínálni minden kérésükre.



Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!