Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

március

április

13
szombat
Immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Tavaszi Pincenyitogató, ahol a hajósi termelők ismét kinyitják borospincéiket, hogy legfrissebb boraik mellett érettebb, komolyabb tételeiket is kóstolásra kínálják.
27
szombat
Szeretettel várnak minden érdeklődőt, főzni vágyót, kóstolgatót, kóstoltatót, mestert, komédiást és muzsikust, gyereket és felnőttet.

május

01
szerda
18
szombat
A bajaiak múltjából gyökerező kedves és emberközeli ünnep, amikor a vízen járók védőszentjére, Nepomuki Szent Jánosra emlékeznek.

június

08
szombat
A bajai utcazenész fesztivál minden évben változatos programokkal és élményekkel színesíti baja város utcáit és főterét, a szentháromság teret. A fesztivál egyben egy verseny is, ahol a közönségszavazatok alapján a három legjobb előadó díjazásban részesül.
08
szombat
Ha süt a nap, selymes a homok és ringat a víz, akkor a bajaiak szinte biztosan kitelepülnek a Sugovica partjára. Indítsuk együtt a nyarat egy nagyszabású strandfesztivállal, ahol a szórakozás, a jó zene és a kitűnő programok játsszák a főszerepet!

július

11
csütörtök
Baja, a halászlé fővárosa! Baja nemzetközileg ismert, a rekordok könyve által jegyzett halfőző fesztiválja az idők során valódi fiesztává lett. Július második szombatján évről évre közel kétezer helyi és vidéki alkalmi szakács vendégeli meg barátait halászlével a belvárosban.
26
péntek
Kézműves sörök, mennyei streetfood, csodás zenei élmény, mindez a Tóth Kálmán téren Baján, július utolsó hétvégéjén!

augusztus

17
szombat
Idén ismét megrendezik Hajóson a Városnapot, melyre változatos programokkal várnak minden érdeklődőt.
20
kedd
2019. augusztus 20-án bácskai lovasnap Baján, a Petőfi-szigeten.

szeptember

06
péntek
Bácska kincsei természeti napok 2019. szeptember 6-án és 7-én a Petőfi-szigeten.
Érkezés:
Elutazás:
Normál verzió Mobil verzió