Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

július

11
csütörtök
Baja, a halászlé fővárosa! Baja nemzetközileg ismert, a rekordok könyve által jegyzett halfőző fesztiválja az idők során valódi fiesztává lett. Július második szombatján évről évre közel kétezer helyi és vidéki alkalmi szakács vendégeli meg barátait halászlével a belvárosban.
26
péntek
Kézműves sörök, mennyei streetfood, csodás zenei élmény, mindez a Tóth Kálmán téren Baján, július utolsó hétvégéjén!

augusztus

17
szombat
Idén ismét megrendezik Hajóson a Városnapot, melyre változatos programokkal várnak minden érdeklődőt.
18
vasárnap
Szent István Napok 2019
„Kalocsa az ezer éves város” egyidős a magyar állammal. Az itt lévő érsekséget 1001-ben alapította István király, melynek első érseke a királyi koronát hozó Asztrik apát volt. E történelmi múlt felelevenítésére és méltó megünneplésére legmegfelelőbb az államalapítónk, Szent István királyunk ünnepe alkalmából szervezett programsorozat.
20
kedd
2019. augusztus 20-án bácskai lovasnap Baján, a Petőfi-szigeten.

szeptember

06
péntek
Bácska kincsei természeti napok 2019. szeptember 6-án és 7-én a Petőfi-szigeten.
13
péntek
XXX. Kalocsai Paprikafesztivál
Kalocsa városa a 2019-es évben már 30. alkalommal rendezi meg a Kalocsai Paprikafesztivált, mely világhírű fűszernövénynek, a sárközi ember „piros aranyának” ünnepe. A rendezvény fő célja, hogy a Kalocsai Paprikafesztiválra érkező közönség testközelből is megismerkedjen a paprikatermesztés hagyományával, a paprikás ételek utánozhatatlan ízvilágával és azzal a paprikához is fűződő népművészeti örökséggel, amely generációról generációra szállva élő hagyománya nemzetünknek.
Érkezés:
Elutazás:
Normál verzió Mobil verzió
Hírlevélfeliratkozás