Ha te is unod már a városi zajt és szívesen kikapcsolódnál egy festői szépségű sváb faluban akkor irány Nemesnádudvar, ahol idén 3. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Vadgasztronómiai és Borfesztivál. 

A fesztivál 7 ország 15 főzőcsapatának ad otthont, egy színes, hangulatos rendezvény keretében. Fedezd fel Te is Magyarország egyik legszebb faluját, ahol vadételek, különleges borok, itthoni és külhoni barátok találnak egymásra minden évben.
30 nemesnádudvari bor és 15 mennyei vadételt kóstolhatnak a faluba látogatók. A vadgasztronómia szerelmesei örömére lesz székely töltelékes káposzta medve cérnakolbásszal, vaddisznótoros, tiroli vadgombóc savanyú káposztával, “Sztálin vérében” pácolt kárpátaljai rablóhús és még sok más finomság. 


► Program: 
■ 9:30 Megnyitók, Trianoni megemlékezés
■ 10:00 Szent Hubertus mise - Dr. Mészáros István titeli prépost
12:30 - 20:00 Bor és gasztrotúra, 30 nemesnádudvari bor és 15 vadétel kóstolására lesz lehetőség
■ 12:30-18:00 Utcazene 3 helyszínen:
Sváb gombos harmonikások
Székely muzsikosok
Medinai zenészek
Pincetárlat: Szarvas Pongrác festőművész - Kelemen István karikaturista
Falunézés vadászhintóval
■ 16:00-17:00 Gyerekszínpad - Csurgó zenekar
■ 18:00 Vadászkürtösök 
Színpadi látványfőzés - Vári Dávid a Konyhafőnők döntősével
■ 19:00- 21:00 Bácsbokodi és Nemesnádudvari Néptáncegyüttes műsora
Trófea átadás kürtösökkel
Alpesi kürtösök
Népdalcsokor - Szabó Annamária
■ 21:00-tól Utcabál


► Jegyár
A Bor és Gasztrotúra ára: 6000 Ft/fő, mely tartalmaz egy emblémázott tányért és poharat, valamint a 30 nemesnádudvari bor és 15 vadétel kóstolását. 
A Bortúra ára : 2500 Ft/fő, amely egy emblémázott poharat tartalmaz és 30 nemesnádudvari bor kóstolását► Információ
Ha információra van szükséged, keress minket a következő telefonszámokon:: 
+36 30 998 2638
+36 70 270 0537

Jegyek elővételben a helyi boltokban kaphatóak ( Hollósy Bolt, Faltum Gazdabolt), valamint a rendezvény helyszínén az információs pultnál korlátozott számban lesznek elérhetőek.

A szervezők a változás jogát fenntartják!

Szűk másfél éven belül már harmadszor vendégeltük meg pestszentlőrinci vendégeinket panziónkban, aminél pozitívabb visszacsatolást nem is kaphatnánk. Disznóvágás programunkon is már másodjára vett részt a csapat változatlan jókedvvel és otthonosan mozogva nálunk. Az idei programot tovább fokozta a leesett hómennyiség, ami a gyerekhad örömét még tovább emelte. A panzió udvar minden szegletébe jutott valamilyen méretű hóember és a kolbásztöltés és pincelátogatás közé még egy kis szánkózás is beékelődött a programba. A borozó látogatás során egy-két palack nemesnádudvari bor mellett sikerült előrevetítenünk a csapat következő őszi látogatását néhány további kiváló helyi bor megkóstolásával. Nem utolsó sorban erőt is gyűjtöttünk az esti karaoke-csatára! :)  A vasárnapi reggeli és az előző nap feldolgozott húsok elcsomagolása után mi úgy érzékeltük, hogy elégedetten távozott tőlünk mind a 10 család! Az őszi viszontlátásra! 

Saját leírásunk helyett most vendégeink beszámolója olvasható az alábbi linken az elmúlt heti disznótoros hétvégénkről!

http://spontanti.hu/index.php/2016/12/14/a-fiuk-kegyetlenkedese-miatt-rozit-tobb-darabban-talaltak-meg-nehany-hutoladaban/

 

Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánunk minden kedves vendégünknek, partnerünknek, olvasónknak!

Évzáró rendezvényen búcsúztak a nemesnádudvari focisták az évtől. Az 50 fős estén a felnőtt csapat, az ifjúsági csapat és az egyesület vezetősége is tiszteletét tette. Az elnöki beszámolót követően marhapörkölt került az asztalra, a poharakba pedig helyi termelő által készített cserszegi fűszeres és cabernet franc. Az éjszakába nyúló beszélgetések során megfogalmazódtak a következő idény nagy tervei is. A felnőtt csapat a 4. helyről várja a folytatást, míg az ifjúsági csapat a 11. helyről igyekszik előre lépni a téli szünetet követően. Sok sikert kívánunk a csapatoknak!